Jótékonysági teljesítménytúra az újhartyáni óvodáért

2019. április 27-én jótékonysági teljesítménytúrát szervezünk az újhartyáni Gyermekvár Német Nemzetiségi Óvoda javára! A bevétel 100%-át az Újhartyáni Gyermekvár Alapítvány részére adományozzuk hozzájárulásként a nagy udvaron lévő gyermekjátékok felújításához és újak építéséhez. Célunk továbbá a gyerekek szabadidejének hasznos eltöltése, túratevékenységre való ösztönzés és a környék gyalogos megismerése.

A túra kezdete: 2019.04.27. 8:00 vége: 18 óra. Ez azt jelenti, hogy 8 órától várjuk az indulókat és kérünk Titeket úgy időzítsetek, hogy 18 óráig mindenki érkezzen vissza!

Bázis: Béla gödör, illetve a közepes távon “Jóljárt” Benő tanyája

Nevezési határidő: Ahhoz, hogy megfelelő számban tudjunk ellátást és a szükséges papírokat biztosítani kérünk Titeket, hogy 04.22-én éjfélig jelezzétek érkezéseteket a rizmajer.eva@gmail.com e-mailcímen! A helyszínen is lesz lehetőség benevezni, de az ellátást nem tudjuk garantálni részükre!

Nevezés: A jótékonyság jegyében a minimális nevezési díj távtól függetlenül felnőttenként 1.000 Forint, gyerekeknek 500 Forint. Ezt adományként elfogadjuk a helyszínen készpénz formájában, de van lehetőség előre utalásra is az Alapítvány bankszámlájára: 10103829-57463600-01001003 (közlendőbe: “nevezés”). Kérjük mindkét esetben erősítsétek meg nevezéseteket egy e-maillel a rizmajer.eva@gmail.com címre, ahova az indulók nevét és életkorát, a kitűzött távot várjuk illetve a település nevét, ahonnan jöttök! A facebook eseményre való bármilyen reakció nem minősül jelentkezésnek!

Távok:
“Babakocsis kör” 3 km, településen belül
“Bohóc kör” kb. 7 km, Benő tanyától
“Pótharaszti kör” kb. 18 km
A távokat teljesíthetitek gyalogosan, futva, valamint várjuk a kutyás résztvevőket is (természetesen pórázon tartva, felelősségteljesen).

Parkolás: Mini és hosszú távon a Béla gödörben illetve az ovi parkolójában van lehetőség. Középtávon, a Benő-tanyán indulóknak minimális parkolási lehetőség van, ezért kérjük, hogy a térképen jelölt területen hagyjátok autóitokat!

Ellátás: A túrák során lesz lehetőség ivóvíz-vételre és ajándék csokira, ennek helyszínét szintén a térkép illetve az itiner jelöli amit az induláskor kaptok majd meg.

Környezetvédelem: Hogy ne növeljük jelentősen az eldobható szemét mennyiségét kérjük HOZZATOK saját IVÓESZKÖZT illetve kérünk Titeket, hogy a túra során felhalmozott szemetet otthon dobjátok ki! Köszönjük! 🙂

Kérjük gondoskodjatok a kullancs elleni védekezésről is!

Várunk Titeket sok szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük